Представа „Ја сам пас и зовем се Салваторе“ нашег позоришта, а по тексту нашег савременог писца Веселина Гатала поново пред градишком публиком.

Ово је ауторски пројекат наше колегице из Зрењанина Јелене Кесић, која је нашој публици позната из представа „Весели квартет“ и „Куда иду старе године“. Овај пут у улози пса Салватореа у одличној монодрами коју је наша публика имала прилику видјети премијерно 10.06 ове године.

“Представа Ја сам пас и зовем се Салваторе је дирљива и емотивна прича о једном обичном псу мјешанцу, његовом погледу на живот, о псу који се нађе у паклу несретног рата деведесетих, и његовом покушају да схвати зашто људи раде лоше ствари једни другима.

Ова представа говори о односу паса и људи, тој љубави и повезаности, жељи да будемо једни крај других, вези и пријатељству за читав живот. Јелена у улози Салватореа је допрла до срца публике и пробудила дубоке емоције свих нас који имамо, или смо имали неког пса за којег смо се везали у животу. Кроз ову причу о псу, много више сазнајемо о себи самима, о нама људима и нашим тамним странама.”

Представа ће бити изведена у суботу 30. 10. 2021. године у 20х у малој сали Културног центра.

Цијена улазнице 5КМ

Scroll to Top