Градско позориште Градишка вас позива на одличну представу познате хрватске глумице Мие Беговић која ће бити одиграна у Културном центру у сриједу 09. 02. 2022. године са почетком у 20 х.

Монодрама Мие Беговић “Све што сам прешутјела” праизведбу је доживјела на сцени позоришта “Видра” 25. 11. 2016. године. Том је монодрамом славна умјетница обиљежила 30 година глумачке каријере.

Миа Беговић ауторица је монодраме о Њој – жени, умјетници, подузетници, мајци, сестри. Жени која прича свој живот на сцени као особа „изван сцене“. Причајући о својој прошлости и свом животу, Миа се дотиче свих актуелности које муче свакога од нас, а публика се може поистовјетити с главном јунакињом у многим аспектима. Ријеч је о истински зрелом глумачком остварењу сјајне глумице с тридесетогодишњом каријером.

“Све што сам прешутјела” је одлична монодрама. Самоиронична, бескрајно духовита, оптимистична упркос свему и успркос свима. Миа гледатеље води кроз свој живот, подастире им своје успоне и падове, успјехе и неуспјехе, љубави, растанке и губитке, али и највеће животне и професионалне радости. Глумица с публиком дијели огољен живот. И кад је у тренерци, уморна и исцрпљена, и кад је дотјерана и гламурозна, Миа Беговић је једноставно самосвјесна, чврста, прекрасна жена, мајка, сестра, пријатељица… Једна од многих које ће се у овој монодрами препознати.

Редатељ Иван Лео Лемо, асистентица редатеља: Анита Матић Делић

Цијена улазнице 8 КМ.

Scroll to Top