Представа нашег позоришта ” Цврчак и Мрав” одиграна је ове седмице пет пута, а представу је видјело преко хиљаду малишана од првог до петог разреда.У понедељак уторак и петак представа је одиграна за малишане из сљедећих школа:  ОШ ” Васо Чубриловић”, ОШ”Данило Борковић”, ОШ “Козарска дјеца”, ОШ “Вук Стефановић Караџић” и ОШ “Свети Сава”.

Представа је одушевила нашу младу публику која је овацијама, смијехом и плесом испратила игру наших глумаца у овој узбудљивој и динамичној игри између Цврчка и Мрава.

Представа је постигла свој циљ, а то је да су малишани задовољни и пуни позитивних  утисака, те  ова играња имају за циљ одгајање будуће позоришне публике која ће одрастати уз представе нашег позоришта.

Све представе су одигране у малој сали Културног центра, а “Цврчак и Мрав” у октобру иду у госте малишанима у Новој Тополи, Врбашкој и Горњим Подградцима из ОШ “Младен Стојановић” и ОШ “Петар Кочић”.

Ова играња реализују се под покровитељством градоначелника Градишке Зорана Аџића коме се захваљујемо на покровитељству и подршци овом културном догађају за најмлађе.

У понедељак 10. октобра 2022. године долазимо у Нову Тополу у Дом културе “Србија, а дан послије у уторак смо у Дому у Горњим Подградцима и Дому у  Врбашкој.

Scroll to Top