Након маестралне улоге у филму ” Дара из Јасеновца ” позната глумица Татјана Кецман у Градишци у  потпуно другачијем издању, са комедијом “Десет напрема један”.

У представи на духовит начин савјетује мушкарце какве припаднице љепшег пола требају избјегавати а који је то идеалан тип жене сазнаћете ако погледате ову сјајну комедију.

Представа је на сцени 10 година и до сада је имала више од 1000 извођења широм региона, Европе и Аустралије.

Татјана Кецман је српска позоришна, телевизијска и филмска глумица. Дипломирала на ФДУ Београд у класи професора Владимира Јевтовића. Играла је на сцени КПГТ -а а након тога је глумила у бројним представама од којих посебно треба издвојити “Прекобројна”, “Десет напрема један”, “Више среће овај пут”, “Помахнитали”, “Сирена и Викторија”…

На сцени Београдског драмског позоришта глумила је у представама “Женска посла”, “Расло ми је бадем дрво”, “Идеалан муж”…. На велико платно закорачила је са само седам година када је остварила своју прву улогу у чувеној серији “Осма офанзива” Соје Јовановић. Од тада је глумила у филмовима и серијама као што су : “Подземље”, “Била једном једна земља”, “Убице мог оца”, “Жигосани у рекету”, “Певачица”, “Тома”.

Представа ће бити изведена у малој сали Културног центра  у сриједу 10. новембра 2021. године са почетком у 20 часова, а Татјана Кецман у свом ауторском пројекту глуми десет различитих типова жена истовремено откривајући њихове маске, игре и ситне лажи.

Цијена улазнице је 7 КМ.

Scroll to Top