Градско позориште Градишка и Културни центар вас позивају на хит представу  “ХОТЕЛ 88”, која нам доноси неке од најпознатијих глумачких имена млађе генерације које сви познајемо из многих филмова и серија у којима играју.

“Хотел 88” је романтична прича која представља јединствени спој савременог амбијенталног театра и традиционалне комедије ситуације. Представа је рађена по мотивима текста “Приватни животи” Н. Кауарда, адаптацију и режију потписује Сташа Копривица, а продуцент је Љубомир Доронтиц́.

Виктор и Ана долазе у луксузни хотел на мору како би ту провели савршен медени месец. Сандра и Марко долазе у тај исти хотел, са потпуно истим циљем. Све би то било врло љупко и романтично да Викторова Ана и Сандрин Марко нису претходно били у врло бурном браку. Током једне једине ноћи у Хотелу 88, животи ово четворо људи доживеће страсне, али и урнебесне промене.

Оно што карактерише ову представу је управо – смијех. Комедија током које су и сувопарне, монотоне сцене бескрајно смијешне и забавне. Предрасуде које постоје за одређене професије и животне ситуације су овдје изнијете на комичан начин, а публика ће засигурно након последње сцене бити подстакнута на размишљање.

У представи играју: Тамара Крцуновић, Јелисавета Орашанин, Милан Марић и Владимир Алексић.

Представа ће бити одиграна у четвртак 22. 12. 2022. године у Културном центру у Градишцу с почетком од 20 часова.

Улазнице за представу “ХОТЕЛ 88” можете набавити на благајни Културног центра у Градишци по цијени од 15 КМ.

Scroll to Top