Културни центар Градишка и Градско позориште Градишка поклањају представу ” Ја сам пас и зовем се Салваторе” нашој публици у Новој Тополи која ће бити изведена у уторак 02.11. 2021. године у 19 и 30 часова у Дому културе “Србија”у Новој Тополи. Ово је наставак сарадње ове двије установе културе са циљем промоције позоришне умјетности у нашим сеоским срединама.

“Представа Ја сам пас и зовем се Салваторе је дирљива и емотивна прича о једном обичном псу мјешанцу, његовом погледу на живот, о псу који се нађе у паклу несретног рата деведесетих, и његовом покушају да схвати зашто људи раде лоше ствари једни другима.

Ова представа говори о односу паса и људи, тој љубави и повезаности, жељи да будемо једни крај других, вези и пријатељству за читав живот. Јелена у улози Салватореа је допрла до срца публике и пробудила дубоке емоције свих нас који имамо, или смо имали неког пса за којег смо се везали у животу. Кроз ову причу о псу, много више сазнајемо о себи самима, о нама људима и нашим тамним странама.”

Представа је монодрама и ауторски пројекат глумице Јелене Кесић, а по тексту нашег савременог писца Веселина Гатала.

Scroll to Top