Градско позориште Градишка као и сваке године, за Дан жена организује играње представа чија тематика су жене, њихови животи, жеље, проблеми, очекивања, среће и љубави.

Тако и овај пут за наше даме угостићемо изузетно успјешну представу наших пријатеља из Градског позоришта Јазавац из Бања Луке Мало благо најнаграђиванију представу овог позоришту.

Прича о три жене, рађена по тексту Елен Марфи, а у режији Слађане Килибарде, представа Мало благо састоји се од три женске приче, три генерације жена из једне породице. Баку Кају, која се бори са изазовима трећег доба, али упркос свему до посљедњег даха остаје вјерна љубави свог живота, свом тешко болесном супругу, игра Наташа Иванчевић.

Њену кћерку Лану, жену у најбољим годинама, која је младост провела уз мужа наркомана и ситног лопова и која поново покушава да нађе љубав и да се избори са животним проблемима, на сцени је оживјела Слађана Зрнић.

Унука Биљана, девојка је која трага за собом наизмјенично сурфајући на скејту, лумпујући са друштвом и јурећи свог неодговорног и невјерног момка. У свему томе задесила ју је непланирана трудноћа и – тако се родио њен синчић, њено мало благо. Биљану игра млада Белинда Божичковић.

Представа ће бити изведана у понедјељак 8.марта у малој сали Културног центра у 20 х, поштујући епидемиолошке мјере.

Цијена улазнице је 7КМ, а због епидемиолошке ситуације број карата је ограничен.

Scroll to Top