Синоћ је у предивном амбијенту Љетне сцене Завичајног музеја код баште Кафане “Старо мјесто” одиграна представа “Отварач за конзерве” уз поштовање препорука надлежних поводом пандемије Ковид-19.

Како је ово треће извођење ове наше представе,а прво у отвореном простору, владала је велика заинтересованост наших грађана те многи због ограниченог броја публике нису могли присуствовати извођењу исте, али они који су били уживали су са глумцима у 75.минута врхунског хумора, добре глумачке игре и прелијепог угођаја крај Савског кеја.

Због актуелне ситуације са пандемијом која траје већ неколико мјесеци, и позориште и публика зажелили су се међусобног сусрета и размјене добре, позитивне енергије. То се синоћ и десило, те смо нашој публици приуштили предивно вече, насмијали многе и тиме надамо се, поправили имунитет присутних.

Градско позориште Градишка ће представу “Отварач за конзерве” ускоро одиграти и у Бања Луци, а током идућег мјесеце планирамо поновно извођење у Градишци на истом мјесту крај Саве, за све оне који синоћ нису били у могућноси да је погледају.

Scroll to Top