Градско позориште Градишка ће у сриједу 29. 07. 2020. године у 21 х одиграти другу репризу представе Отварач за конзерве,  на љетној сцени Завичајног музеја (Кафана “Старо мјесто”).

Премијера представе је одиграна 17. 06. 2020. године, а прва реприза 20. 06. 2020. године у Културном центру, а другу репризу играмо на отвореном уз поштовање епидемиолошких мјера због пандемије, те ће број публике бити ограничен на 50 посјетилаца уз прописани размак између столица.

Посјетиоце молимо да иако играмо вани носе маске и сједе на прописаној удаљености.

Улаз на представу је бесплатан, уз позивницу коју можете преузети у Кафани “Старо  мјесто”.

Представа Отварач за конзерве је више него актуелна у ово вријеме пандемије и карантина, јер говори о двојици потпуно различитих људи, који су се склонили у својеврсни карантин, јер се на планети десила велика катастрофа и можда су посљедњи преживјели на Земљи.

Вани не могу, а све што имају су конзерве грашка и неколико пакета колача. Трагикомична ситуација у којој се налазе тјера их да свако на свој начин покушава да се домогне конзерви и колача од оног другог, користећи разне апсурдне и сулуде начине.

Представа је комедија и својеврсна кловновска игра која ће насмијати, али и замислити публику о томе шта је то човјек и како се трансформише у условима у којима је затворен, а хране има још за неколико дана.

Ова прича нам је свима  донекле,  ових мјесеци била  позната, па вас позивамо да је видите на сцени у једној трагикомичној фарси која се зове Отварач за конзерве, а која ће вам сигурно поправити расположење, а тиме и имунитет.

Scroll to Top