Након два мјесеца рада са кратким прекидом због пандемије, синоћ је у Културном центру у Градишци одиграна премијера представе Пасторала.

Ово је наша прва премијера ове године, а изузетно смо поносни што смо градишкој публици представили нова млада лица, а посебно нашу суграђанку Драгану Илић, која је прошле године дипломирала глуму на Акдемији умјетности у Бања Луци, а своје прве глумачке кораке направила је у Омладинском студију нашег позоришта прије седам година.

Млади глумци су својом игром одушевили градишку публику, показали свој раскошни таленат и измамили осмјехе и аплаузе код публике, чији број је био ограничен због тренутних епидемиолошких мјера.

Без обзира на ту чињеницу атмосфера је била као да је пуна сала, публика је уживала заједно са глумцима у овој веселој и непосредној љубавној игри, чија радња се одвија у селу Ламинци у вријеме Илинданског збора.

Ова представа је након годину дана борбе са пандемијом право освјежење и једна релаксација, то је представа која нас враћа у младост и времена кад није било социјалне дистанце.

Вечерас играмо прву репризу, а сутра другу у 20х, а преостале карте за другу репризу можете купити у Културном центру од 18х, данас и сутра.

Scroll to Top