Синоћ је у склопу репертоара Градског позоришта Градишка одиграна представа “Пиџама за шесторо” наших пријатеља из Градског позоришта Јазавац из Бања Луке.

Ова урнебесна и динамична комедија водвиљског типа одушевила је и насмијала нашу публику која је уживала у маестралној игри бањалучких глумаца, који су показали на најбољи начин свој раскошни таленат и глумачко умијеће. Публика је аплаузима и громогласним смјехом наградила глумце и дала им тиме најбољи поклон који глумац може да добије. Екипа представе била је одушевљена пријемом и реакцијом наше публике, а посебно задовољство је било видјети на сцени нашег суграђанина и колегу глумца Златана Видовића на кога смо посебно поносни.

Избор ове представе за гостовање у нашем позоришту био је пуни погодак, јер су реакције и утисци послије представе били само у суперлативима, а нашим суграђанима смо ово обично мајско вече претворили у празник смјеха и показали да је позориште предиван начин да заборавите на све своје проблеме.Захваљујемо се Градском позоришту Јазавац на сарадњи, и у новој сезони настављамо са одличним представама.

 

Scroll to Top