Представа „Љубав“ Град позоришта Градишка синоћ је премијерно изведена у Културном центру у Градишци. У представи, коју је по тексту Мјурел Шизгел режирао Златан Видовић, глуме Миљка Брђанин, Адмир Мешић и Ђорђе Јанковић, који су бурним аплаузом и овацијама публике награђени по завршетку представе.

Овом представом Град позориште Градишка прославио је десет година рада. Оваквом представом не могу се похвалити ни неке веће продукције у окружењу, а урадили смо је да на неки начин оплеменимо наш град”, каже режисер представе Златан Видовић Видовић након представе. – Услови у којима раде позоришта су јако тешки и али смо успјели да урадимо комедију, која у себи има и кабаретски приступ, стендап елементе и добру кореографију.

Глумац Град позоришта Градишка Адмир Мешић истиче да је ово најквалитетнија представа у десет година постојања “Град позоришта” и да је публика аплаузима показала да се мукотрпан рад исплатио. “На прави начин смо прославили десети рођендан и нашој публици подарили један одличан позоришни производ”, нагласио је Мешић.

Глумица Миљка Брђанин честитала је десети рођендан “Град позоришту”, истичући да је велики корак за културу да се ствара још једно позориште у Републици Српској које може да постане и професионално. Она је истакла да јој је било задовољство радити ову представу, да је било занимљиво али и напорно, те да је труд уродио плодом.

Директор Град позоришта Градишка и продуцент представе Драшко Видовић навео је да је представа Љубав дванаеста професионална представа овог позоришта, те да је прије десет година, 22. септембра 2008. године, на истој сцени одиграна њихова прва представа “Луда лова”.

Он је истакао да је представа “Љубав” веома квалитетна и да се Град позориште Градишка може с поносом представити публици у Републици Српској и региону. Видовић је захвалио на подршци Општини Градишка, Културном центру, Министарству просвјете и културе Републике Српске и свима који су помогли у припреми ове представе.

Реприза Љубави заказана је за 9. октобар 2018. године.

Scroll to Top