Град позориште Градишка и Културни центар Градишка Вас позивају на хит комедију Шећер је ситан, осим кад је коцка позоришта Јазавац, која ће бити одиграна сриједу 28. новембра од 20 часова у малој сали Културног центра.

Позоришни комад  Шећер је ситан, осим кад је коцка бави се питањима брачних односа и проблемима које брак носи. Улазећи у брак, јунаци представе , Зоран и Невенка, немају јасну слику ни шта је брак нити ко су они. Тако улазе у низ проблема који кулминирају сталним неразумијевањем и борбом ега.

Ови проблеми су препознатљиви и свако ко је у браку, може да осјети и препозна ситуације које овај комад поставља пред гледаоце. Сваки човјек и жена који су у публици, али и у браку, осјетиће у истинитост тих ситуација; осјетиће да је борба у коју улазе супружници искрена и беспоштедна. Та, назиглед свакодневна и обична препирка, прерасту у отворен сукоб који кулминира разлазом пред развод брака.

Према ријечима редитеља овај комад писан је као комедија, али има неке елементе мелодраме, само да би прича имала свој оквир. Суштински, то је модеран, фрагментарни драмски текст, са локалним шмеком, писан да насмије и натјера људе да се замисле над својим животом и – браком.”

Текст и режију потписује :Никола Пејаковић

Играју: Александра Спасојевић, Љубиша Савановић, Миљка Брђанин и Жељко Митровић.

Сриједа, 28. новембар 2018. у 20  часова, Мала сала Културног центра

Scroll to Top