Град позориште Градишка затворило је први дио сезоне представом “Све о женама” аутора Мире Гаврана која је синоћ одиграна у Културном центру Градишка у режији Дарка Цвијетића и извођењу глумица Позоришта Приједор.

Мирела Предојевић, глумица позоришта Приједор и Град позоришта Градишка каже да је ријеч о женском комаду јер поред ње у представи глуме Сабина Халиловић и Јелена Сексен. Свака од њих три игра по пет женских ликова кроз 16 различитих сцена које се узајамно преплићу и чине низ комичних ситуација, које је многобројна градишка публика испратила громогласним аплаузима.

Директор Град позоришта из Градишке, Драшко Видовић рекао је да након ове представе слиједи зимска пауза током које ће Град позориште учествовати у организацији Светосавске академије и хуманитарних дјечијих новогодишњих представа.

У фебруару 2018. године Град позориште почиње са припремама за дјечију представу ”Шашави кловнови” као и једне професионалне представе, те посебно захвалио директору Културног центра Жељку Благојевићу на логистичкој подршци коју ова установа пружа Град позоришту Градишка.

Scroll to Top